4 Plugin Flickr Terbaik untuk WordPress Tahun 2022

Di pasaran, terdapat beberapa laman web yang dicipta oleh WordPress tetapi sesetengah laman web memerlukan beberapa ciri yang luar biasa untuk mempamerkan imej galeri dengan cara yang bagus dan menarik.

Adalah fakta bahawa pengguna menyukai laman web yang menunjukkan kreativiti dan fokus pada reka bentuk. Oleh itu, untuk menyelesaikan jenis isu ini Pemalam Flickr WordPress datang dengan cara yang betul untuk meningkatkan rasa dan kefungsian.

Setiap dan setiap pemalam Flickr terdiri daripada ciri dan fungsi yang berbeza. Dengan bantuan pemalam Flickr, anda boleh mereka bentuk semula dan membentuk semula tapak web anda untuk mendapatkan rupa yang berbeza. Proses ini akan membantu anda mendapatkan lebih banyak penglibatan pengguna untuk masa yang lebih lama.

Beberapa Pemalam Flickr WordPress percuma tersedia di pasaran.

Sila semak beberapa Pemalam Flickr terbaik yang disenaraikan di bawah.

Galeri Album Flickr membantu anda mencipta galeri dengan cara yang bagus dan tersusun dengan baik untuk menjadikannya boleh dilihat oleh setiap pengguna.

  1. Galeri Album Flickr :

Galeri imej album Flickr dicipta khas oleh Flicker JS API. Ia digunakan secara meluas untuk memaparkan album Flickr ke laman web blog WordPress anda.

Anda boleh membuat API dan ID anda sendiri untuk melaksanakan album di tapak web anda. Ciri berbilang bahasa disokong oleh pemalam ini. Terjemahan bahasa segar boleh dilakukan dengan mudah.

  1. Strim Foto Flickr:

Pemalam Flickr Photostream ialah pemalam galeri Flickr baharu yang dicipta menggunakan CSS bootstrap. CSS membantu mencipta galeri berformat yang bagus untuk menarik perhatian pelanggan.

Lebih daripada 30 kesan hover disediakan tetapi dalam versi berbayar. Anda boleh menggunakan widget pemalam ini dalam bar sisi menggunakan kod pendek.

Oleh itu pemalam ini sangat mudah untuk disesuaikan. Pengguna baharu atau pengguna lama juga boleh menggunakan pemalam ini dengan mudah dan berkesan.

  1. Flickr Viewer :

Flickr Viewer ialah pemalam WordPress Flickr terbaik. Versi pemalam ini ialah 1.1.8.

Di tapak web anda, anda boleh mempersembahkan Flickr Photostream, kegemaran, galeri dan album dengan mudah. Peti cahaya digunakan untuk memaparkan imej.

Kod pendek yang berbeza disediakan untuk menunjukkan galeri dan album di tapak web anda. Tetapi 2 kod pendek utama ialah
[cws_fgp_photostream]

[cws_fgp_favourite]

  1. Profil Strim Foto Galeri Album Untuk Flickr :

Anda kini boleh melihat galeri foto dalam susun atur yang besar dengan cara yang menarik. Anda boleh melihat kesan pemalam ini dalam halaman dan siaran yang diterbitkan.

Pemalam ini adalah asas API Flickr yang meningkatkan kesan menenangkan kepada pelanggan anda semasa menggunakan tapak web atau siaran WordPress anda.

Galeri Foto Untuk pemalam Flickr sangat sesuai untuk setiap versi WordPress tetapi keperluan asasnya ialah ia memerlukan versi WordPress 3.8 atau lebih tinggi daripada 3.8.

Ciri-ciri utama pemalam galeri foto untuk Flickr ialah reka bentuk responsif, galeri pentadbir yang ringkas dan mudah, serasi dengan setiap versi pelayar, serasi dengan setiap peranti, kod pendek yang berbeza turut disediakan.